DEGISIK CIZGIFILM SENARYOLARINI YAZIYORUM...:)
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: DEGISIK CIZGIFILM SENARYOLARINI YAZIYORUM...:)  (Okunma Sayısı 192 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bakuAZ
Yeniçeri
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Şubat 22, 2008, 08:53:40 ÖÖ »

*** SAYIN YETKILI COK DEGISIK VE  GUZEL SENARYOLARIM VAR BUNLARI TR DE

DEGERLINDIRMEK ISTIREMM...azerbeycan bakude yasiyorum..egitim aldim ama burada bunu kullanamiyorumm...senaristlik kendi icgudumle gelen olay ilahi olayi...BU KONUDA BANA YARDIMCI

OLURMUSUNUZ...DEGISIK CIZGIFILM SENARYOLARINI YAZIYORUM...

SAYGILARIMLA
 GOKHAN
SITE KAYDIM = bakuAZ
Animatörbey
Administrator
Bostancıbaşı
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Şubat 22, 2008, 09:40:18 ÖÖ »

Merhaba Gökhan Bey,

Çizgi film senaryosu, Türkiye'de büyük bir ihtiyaç aslında. Gerçekten, hakkını vererek, diyalogdan çok, animasyonun en önemli unsuru "hareket" gözetilerek yazılmış, değişik yaş gruplarının özelliklerini göz ardı etmeyen çizgi film senaryosu yazacak senaristler konusunda, burada eksiklik çekiliyor.

Fakat, yazılacak çizgi film senaryolarını hayata geçirmek için, yani çizgi film haline getirmek için yeterli destek, Türkiye'de şu an itibarıyla bulunamıyor. Türkiye'de çizgi film sektörü, adeta kendi kaderine terk edilmiş gibi. Belki, yeni çıkarılacak bir yasa içinde, Türkiye yapımı çizgi filmlerin oranının arttırılması söz konusu olacak. Ancak bu yasanın ne zaman Meclis'ten çıkarılacağını bilemiyoruz. O tarihten sonra, elbette çeşitli firmalar, ulusal televizyonlar için daha çok çizgi film yapmak veya yaptırmak zorunda olacak.

Şu soruyu da ayrıca sormak zorundayım: Acaba neden Azerbaycan'da çizgi film senaryolarınızı değerlendiremiyorsunuz? Sebebi nedir?

Çizgi film senaryolarınızdan bazılarının sinopsislerini, dilerseniz, leventelpen at canlandirmacilar dot net adresine gönderebilirsiniz. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, yardımcı olmaya çalışırım.

Kolay gelsin.
« Son Düzenleme: Şubat 22, 2008, 09:44:57 ÖÖ Gönderen: Animatörbey » Logged
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

CSS/Theme/Some Images by Brianjw - Images by ForumTemplates.com.